PIXI VITAMIN-C SERUM

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Nu har jag jobbat klart på första plåtningen, är hemma i två timmar innan jag åker till nästa plåtning. Passar på att skriva till er och tipsa om ett serum jag har använt ett tag och verkligen älskar!

PIXI VITAMIN-C SERUM  är utjämnande och fullt av antioxidanter. Det ger direkt lyster och huden känns klarare. Formulan innehåller C-vitamin och ferulinsyra som motverkar fria radikaler och reducerar synligheten av pigmenteringar. Du får en jämnare hud och klarare hudton. Det följer med en pipett som du använder. Jag använder detta serum både morgon och kväll.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

PIXI VITAMIN-C SERUM

pixi vitamin C serum, pixi, vitamin c, hudvård, Kickimakeupartist

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”PIXI VITAMIN-C SERUM

  1. Så Pixi är ett bra märke alltså? Hade fått för mig att det var ett inte så bra budget alternativ… Kanske värt att prova då.
    Tack för alla tips du lägger ut, litar blint på dig 👍😊

Kommentera