Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

SNAPSHOTS FRÅN DE SENASTE DAGARNA!

Hej hej!

Har ni en fin start på veckan? Tänkte bjuda på lite mobilbilder från veckan – ett blandat inlägg men kanske lite roligt(?) att se 🙂

Häng med!

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

En selfie från fotostudion häromdagen – ÄLSKAR mitt jobb så jädrans mycket och är så tacksam för varje jobb jag får! Har jobbat med detta i över 10år och tycker fortfarande att det är så roligt yrke.

När jag var 25år kraschade jag helt och kunde inte ta mig ur sängen på flera år i stort sätt, sjukvården ville göra mig till sjukpensionär och jag trodde livet var över för alltid. Jag kunde i ens lyfta en gaffel, musklerna slogs ut, ett års minneslucka och jag sov i 2 års tid i stort sätt dygnet runt. Jag var sjuk i 5år MEN jag kämpade mig tillbaka och tänk så mycket roligt jag har fått vara med om dessa år – TACK LIVET!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

Jag kämpar på med att bygga muskler, det där går hand i hand för mig. När kroppen känns stark så är psyket starkt. Det har nog att göra med att jag tappade allt då när jag var sjuk – både muskler och psyket. Därför värderar jag en stark frisk kropp så högt idag och jobbar ständigt på att känna mig stark 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

Har hittat ett nytt favvoställe i Hornstull – BABEL BAZAAR! OMG så gott detta var. Jag äter för lite grönsaker i min kost, det ska bli ändring på det nu 🙂

Då jag har svårt att bygga muskler fick jag rådet att äta mera mat – sagt och gjort, fixade några goda maträtter som jag snabbt kan värma upp och ha med på jobb 🙂

Det blev.. (obs jag är ingen matbloggare så blunda för hur otroligt dålig bilderna är hahaha)

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

PAD THAI – mums!!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

Samt denna goda rätt som min kompis Eva tipsade om, ni hittar receptet HÄR.

 

Träning och nyttig mat – visst, MEN…

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist

… CHOKLAD är ett måste 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist, Dasia

Såg dessa skor från DASIA häromdagen som jag funderar på att köpa, dom var väldigt sköna!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, makeupartist, hårstylist, Sephora, Kristin Ess

Hrm.. ja det går ju inte att komma hem utan en påse från Sephora 😉

 

Enånger, Bureborg, Kicki Burman

Alltså som mamma och pappa har kämpat, detta rum gick det inte att gå in i när jag var hemma i påskas men nu har dom slängt allt skräp och renast. Röda rummet är snart färdigt nu. Det är en kakelugn där inne också – älskar kakelugnar! Ska visa er flera bilder från huset när jag är hemma nästa gång 🙂

 

Ja det var lite blandad kompott från de senaste dagarna 🙂 I morgon väntar två olika plåtningar, en på fm och en på em. Ska packa väskan nu så allt är klart till i morgon.

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”SNAPSHOTS FRÅN DE SENASTE DAGARNA!

  1. Men vad bra att du kämpat så. Ja livet är tufft ibland. Tycker maj är för kall och vill ha varmare och mer sol. Men det kommer nog snart. Kram.

  2. Låter som en tuff tid för dig, men inspirerande att lyckas vända allt o komma ur det! Hade gärna läst mer om den resan, om du nångång känner för att dela den med oss.

Kommentera