PIXI GLOW TONIC!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon mina hjärtan!

Jag har testat en produkt som jag verkligen älskar och vill tipsa er om! Jag har varit extremt dålig på att använda ansiktsvatten i min hudvårdsrutin – sent ska syndaren vakna haha! MEN nu har jag adderat det i min hudvårdsrutin och vilket ansiktsvatten pratar jag om då? Jo – PIXI GLOW TONIC.

PIXI GLOW TONIC är ett exfolierande ansiktsvatten och detta är en av deras storsäljare. Glow Tonic passar perfekt för normal till torr, trött och åldrande hud. Den balanserar även oljig hy och är anti-inflammatorisk. Glow tonic tar bort döda hudceller samt återfuktar huden för att framhäva en frisk hy med glow. Den hjälper även till att vid regelbunden användning ge en mer tonad, fastare känsla till huden. Även fina linjer och porer blir mindre synliga vid regelbunden användning.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

PIXI GLOW TONIC

IMG_1275 2

 

KRAM KICKI

 

Kommentera