DEPEND – ANNICA ENGLUND!

DEPEND har släppt en kollektion med Annica Englund. Den har ganska precis kommit ut i hyllorna men ni som är trogna läsare kanske kommer ihåg att jag visade er några av lacken redan i januari 🙂 Jag lackade mina naglar med de blåa färgerna på Daisy Beauty Expo. Nu har jag även testat den gula färgen! Vilken är din favorit?

 

DEPEND – ANNICA ENGLUND

IMG_0484

IMG_0487

DARK RIVER // SWISH SWISH // WITHOUT YOU // HELIUM

OPUS // LEVELS // WILD ONES //MORE THAN YOU KNOW

 

IMG_0488

IMG_0401

Här är de blåa färgerna från ett inlägg då jag visar hur du får glow till huden med hudvård. Du kan läsa inlägget HÄR.

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsbloggDaisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Här är bilder från januari och DB Expo då jag blev lackad med de blåa färgerna 🙂

 

Depends priser är verkligen plånboksvänliga – 39kr får du hosta upp för ett 7day lack.

 

KRAM KICKI

Kommentera