OFRA PRO PALETTE, OFRA PRO PALETTE BOHO, VEGANSK MAKEUP, KICKI MAKEUPARTIST

OFRA COSMETICS PRO PALETTE – BOHO!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

OFRA COSMETICS är ett veganskt märke som har funnits länge, i över 20år men för mig är det relativt nytt och jag ser så mycket fram emot att få lära känna märket bättre och använda dom på mina jobb. Denna palett är helt magisk, så fina färger. Den innehåller 8 ögonskuggor, 2 rouge, 2 highlighters, en bronzer och puder. Kommer visa er sminkningar med paletten så fort jag har använt den och fotat 🙂

Det är ju så perfekt med paletter som innehåller allt man vill ha, perfekt att ha med på semestern 🙂

♥ Du hittar paletten HÄR (adlink).

 

OFRA PRO PALETTE BOHO

OFRA PRO PALETTE, OFRA PRO PALETTE BOHO, VEGANSK MAKEUP, KICKI MAKEUPARTISTOFRA PRO PALETTE, OFRA PRO PALETTE BOHO, VEGANSK MAKEUP, KICKI MAKEUPARTISTOFRA PRO PALETTE, OFRA PRO PALETTE BOHO, VEGANSK MAKEUP, KICKI MAKEUPARTISTOFRA PRO PALETTE, OFRA PRO PALETTE BOHO, VEGANSK MAKEUP, KICKI MAKEUPARTIST

 

KRAM KICKI

Kommentera