NUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSE

DENNA OLJA FRÅN NUXE ÄR FANTASTISK OCH DOFTAR LJUVLIGT!

Inlägget innehåller adlink

 

Oh HERRE GUD vilken underbar olja från NUXE jag har testat! Den doftar LJUVLIGT och du kan ha den över hela kroppen – ansiktet, håret och på kroppen. Den är närande och skyddande samt innehåller 98,1% ingredienser av naturligt ursprung.

Jag smörjer hela kroppen med den samt adderar oljan i håret, det blir så mjukt och blankt – älskart! 🙂

Just denna flaska är Limited  Edition men du hittar den HÄR (adlink).

 

NUXE HUILE PRODIGIEUSE

NUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSENUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSENUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSENUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSENUXE DRY OIL, NUXE, HUXE HUILE PRODIGIEUSE

PRODUKTINFO: Huile Prodigieuse är en närande, reparerande och skyddande torrolja för sammetslen hud och glänsande hår som passar alla åldrar liksom alla hud och hårtyper. Oljan gör huden sammetslen utan att kännas fet. Den förnyar hudens celler och motverkar för tidigt åldrande av huden. Den tillför också näring, lugnar och återfuktar huden. Under årets skiftande vädertyper skyddar oljan ansiktet, kroppen och håret. Oljan har också goda effekter på hudbristningar. Oljan innehåller mycket hög andel (30%) exklusiva växtoljor. Innehåller 98,8% ingredienser av naturligt ursprung. Utan konserveringsmedel, utan parabener, utan mineraloljor, utan silikon.
Ger en härlig lyster och skyddar mot flagning. Skyddar också håret under bad.

Passar alla åldrar och hudtyper.

 

 

KRAM KICKI ♥

2 reaktioner på ”DENNA OLJA FRÅN NUXE ÄR FANTASTISK OCH DOFTAR LJUVLIGT!

  1. Den doftar verkligen helt fantastiskt gott, jag använder även deras after sun! Samma doft, ljuvligt!

Kommentera