Depend nail oil serum, nagelbandsolja, ta hand om dina nagelband, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Såhär får du en stark nagelbädd!

God morgon!

Är ni duktiga på att ta hand om era naglar och nagelband? Mina har ju en tendens att spricka och vara torra då jag tvättar och spritar händerna så ofta i mitt jobb.

Vill dock slå ett slag för detta underbara oljeserum från Depend som är toppen! Jag har en flaska på mitt nattduksbord och en i vardagsrummet så jag kommer ihåg att använda oljan varje dag.

Detta oljeserum stärker och förbättrar nagelkvalitén. Applicera serumet på nagelroten och massera in under någon minut så oljan får tränga in i nageln. NEJ, jag skulle inte ha nagellack på när jag använder denna produkt men jag hade precis lackat mina naglar och ville inte ta bort det för bildens skull hahaha, men ni fattar hur ni ska använda produkten ändå 🙂 Bäst är att göra detta på kvällen så produkten får götta in sig under natten!

 

DEPEND ARGAN NAIL OIL SERUM

Depend nail oil serum, nagelbandsolja, ta hand om dina nagelband, Kicki Burman, Kicki MakeupartistDepend nail oil serum, nagelbandsolja, ta hand om dina nagelband, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”Såhär får du en stark nagelbädd!

  1. Detta måste jag testa! Samma i mitt jobb, blir mycket handtvätt och handsprit som tyvärr har förstört nagelbanden.
    Har du förresten tips på hur man får bort nagelband som växer över nageln? Blir så tjock ful kant om jag ”petar tillbaka” nagelbanden.

Kommentera