SUPERFIN ÖGONSKUGGSPALETT FRÅN PIXI BY PETRA!

God morgon!

Titta vilken otroligt fin ögonskuggspalett som innehåller 12 härliga ögonskuggor – både matta och skimriga. Längtar efter att få använde denna veganska ögonskuggspalett från PIXI BY PETRA – NATURAL BEAUTY.

 

PIXI BY PETRA – EYE REFLECTION SHADOW PALETTE, NATURAL BEAUTY

Pixi by Petra, ögonskuggspalett, Eye Reflection shadow Palette Natural Beauty, kicki burman, Kicki MakeupartistPixi by Petra, ögonskuggspalett, Eye Reflection shadow Palette Natural Beauty, kicki burman, Kicki MakeupartistPixi by Petra, ögonskuggspalett, Eye Reflection shadow Palette Natural Beauty, kicki burman, Kicki MakeupartistPixi by Petra, ögonskuggspalett, Eye Reflection shadow Palette Natural Beauty, kicki burman, Kicki Makeupartist

 

KRAM KICKI

Kommentera