Perfekt facemist med brun utan sol effekt!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Om ni vill ha lite färg till ansiktet men undvika solen så kan jag varmt rekommendera denna facemist från James Read. Jag har använt flera flaskor och kör denna året runt. Du kan spraya ovanpå din makeup och den färgar inte av sig på kläderna. Jag använder den några gånger i veckan för att bibehålla färgen i ansiktet och att det dessutom är en FACEMIST som återfuktar huden är ju en bonus 🙂

Glöm inte att spraya halsen!

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

JAMES READ GRADUAL TAN H2O TAN MIST

James Read Gradual Tan, H2O tan mist face, brun utan sol, ansiktsvatten, kicki burman, kicki makeupartistJames Read Gradual Tan, H2O tan mist face, brun utan sol, ansiktsvatten, kicki burman, kicki makeupartistJames Read Gradual Tan, H2O tan mist face, brun utan sol, ansiktsvatten, kicki burman, kicki makeupartist

 

KRAM KICKI

Kommentera