Låt oss prata om ansiktsserum!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Noo, det är aldrig roligt när favoritprodukter tar slut.. Detta mina vänner är en av de bästa ansiktsserumen jag har testat. En riktig fuktbomb till huden! Måste köpa en ny på en gång.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlnk).

 

PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH CLOUD SERUM

Peter Thomas Roth, Water Drench, fukt, serum, bästa ansiktisserum, Kicki Burman, Kicki MakeupartistPeter Thomas Roth, Water Drench, fukt, serum, bästa ansiktisserum, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Serum är ett intensivt återfuktande serum  innehållande 75% hyaluronsyra-komplex, bevarar hudens fuktbalans och förbättrar dess textur. Slätar ut fina linjer och förser uttorkad hud med nödvändig fukt, som bidrar till en ungdomlig, strålande lyster. Passar alla hudtyper, men främst fuktfattig hud. ÄLSKAR detta ansiktsserum!

 

VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA ANSIKTSSERUM?

♥ Ett serum har så små molekyler vilket gör att produkten kan tränga djupare ner i hudlagren och göra sitt jobb med att ge näring och stärka huden på djupet och på så sätt förbättra våran hudkvalitè.

♥ Ett serum har mer koncentrerade och aktiva ingredienser än en vanlig hudkräm och ger därför mer effektiv vård. Serum funkar även som en katalysator till våran övriga hudvård. Det finns olika typer av serum beroende på behov – torr, acne, rynkor, obalans osv..

♥ Huden består av olika hudlager och olika produkter verkar på de olika lagren. En ansiktskräm jobbar bara på översta hudlagret så vill man få bättre resultat så kan det vara på sin plats att addera någon produkt i din hudvård. Koreansk hudvård ligger verkligen i framkant, dom har ca 10 steg i sin hudvård, vi ligger lite efter där kan man säga.. 🙂

♥ Ett serum appliceras innan din dag och nattkräm. Du kan med fördel kombinera olika typer av serum på din hud. Jag använder 2-3 olika typer av serum, oljor och booster på samma gång för att skräddarsy det jag vill jobba på och uppnå med min hud.

 

Skulle jag lägga pengar på något i min hudvård så skulle jag satsa på ett bra serum!

 

Ansiktsolja: En ansiktsolja har lite större molekyler och kan inte tränga lika långt ner i huden som ett serum kan. Jag adderar alltid ansiktsolja i min hudvårdsrutin under vintern. Då applicerar jag den ovanpå mitt serum och ibland ovanpå min kräm då den låser in fukten. Vattenbaserade produkter kan torka ut huden på vintern så du kan med fördel använda mera olja då. Den ger din hud extra näring och lyster. Även du med en fet hud kan använda olja då den balanserar din hud.

 

Ni ska jag packa ihop mina saker för idag åker jag hem till Stockholm igen, nu är det slut på ledigheten 🙂

 

KRAM KICKI

En reaktion på ”Låt oss prata om ansiktsserum!

Kommentera