OLAPLEX, Olaplex no 6 bond smoother, mjukgörande produkt till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Nyhet från Olaplex – så himla bra!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hoppas ni har haft en strålande påskhelg! Jag spenderade min påsk i Hälsingland med familjen, såå skönt! Jag la upp en hel del på Instastories som ni har kunnat se om ni följer mig där 🙂

Vill tipsa en nyhet från OLAPLEX som jag har testat ett tag och fullkomligt älskar! Det är en leave-in kräm till håret som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Håret blir supermjukt! Jag applicerar en liten klick i ett handdukstorrt hår och fönar sedan in produkten i håret.

 

♥ Du hittar OLAPLEX NO6 HÄR (adlink).

 

OLAPLEX NO6 – BOND SMOOTHER

OLAPLEX, Olaplex no 6 bond smoother, mjukgörande produkt till håret, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanOLAPLEX, Olaplex no 6 bond smoother, mjukgörande produkt till håret, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanOLAPLEX, Olaplex no 6 bond smoother, mjukgörande produkt till håret, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanOLAPLEX, Olaplex no 6 bond smoother, mjukgörande produkt till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

 

KRAM KICKI

Kommentera