NEJ, DENNA NYHET FRÅN KEVIN MURPHY FALLER MIG INTE I SMAKEN!

Jag är ju ett stort fan av Kevin Murphys hårstylingsprodukter men denna nyhet faller mig inte i smaken. KEVIN MURPHY HEATED DEFENCE är ett värmeskydd i skumform och det är något med att addera skum till håret, jag känner att jag inte får kontroll över att hela håret får värmeskydd såsom jag får när jag använder värmeskydd i sprayform. Doften faller mig inte heller i smaken, jag som brukar älska deras dofter..

Jaja man kan inte lyckas med allt 🙂

 

KEVIN MURPHY HEATED DEFENCE

KEVIN MURPHY HEATED DEFENCE, VÄRMESKYDDKEVIN MURPHY HEATED DEFENCE, VÄRMESKYDD

 

KRAM KICKI

2 reaktioner på ”NEJ, DENNA NYHET FRÅN KEVIN MURPHY FALLER MIG INTE I SMAKEN!

  1. O jag inte nöjd med björn axens hårspray. Den skulle inte vara för lätt eller hård. Men håret blir klistrigt. Och den luktar inte gott. Så besviken. Den enda hårspray jag har. Jaja så är det . Kram.

Kommentera