Fantastisk highlighter från Glossier!

OMG, jag ÄLSKAR dessa highligter från GLOSSIER! Älskar applikatorn, så lätt att applicera produkten exakt där man vill ha den! Längtar tills jag kan använda dessa på jobb – du kan ha dom på ögonlocken, kindbenen, näsryggen, under ögonbrynet, amorbågen – ja sky is the limit!

Först och främst, ledsen att bilderna blev så oskarpa – det är inte fel på din syn haha, bilderna är suddiga så du behöver inte boka tid hos optikern 🙂

Här kommer bilder på de fyra färgerna!

 

GLOSSIER PLAY HIGHLIGHTER CONCENTRATE

Glossier, Glossier play, glossier highlighter, platinum rose, molten umber, deep copper, pale pearl, kicki burman, kickimakeupartist, skönhetsbloggGlossier, Glossier play, glossier highlighter, platinum rose, molten umber, deep copper, pale pearl, kicki burman, kickimakeupartist, skönhetsbloggGlossier, Glossier play, glossier highlighter, platinum rose, molten umber, deep copper, pale pearl, kicki burman, kickimakeupartist, skönhetsbloggGlossier, Glossier play, glossier highlighter, platinum rose, molten umber, deep copper, pale pearl, kicki burman, kickimakeupartist, skönhetsblogg

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”Fantastisk highlighter från Glossier!

  1. Kollade in på Youtube deras videor. Vilket härligt märke. Skira fina färger. verkar lätta att sätta på huden. Jag gillar dom verkligen. Kram.

Kommentera