Röda läppar – ja tack!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Jag tycker det är så himla fint att addera lite färg på läpparna till en outfit som inte har så mycket färg. Håller ni med? Just svart, grått och rött (eller orange) tycker jag är ett vinnande koncept 🙂

Detta läppstift från bareMinerals har redan blivit en stor favorit i min sminkväska. Läppstiftet ger full täckning och har en krämig formula med en mjuk matt finish och lång hållbarhet.

♥ Du hittar läppstiftet HÄR (adlink).

BARE MINERALS BAREPRO LONGWEAR LIPSTICK – CHERRY

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, bareMinerals, barepro, longwear lipstick, cherry, läppstiftKicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, bareMinerals, barepro, longwear lipstick, cherry, läppstiftKicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, bareMinerals, barepro, longwear lipstick, cherry, läppstiftKicki Burman, Kicki Makeupartist, skönhetsblogg, bareMinerals, barepro, longwear lipstick, cherry, läppstift

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”Röda läppar – ja tack!

 1. Hej Kicki, tack för en härlig blogg 🙂 Måste fråga, finns det någon röd färg i läppstift som funkar för de flesta? Jag anar att jag är ute efter ”neutral röd”. Har så många läppstift i väskan, även röda nyanser, men tycker inte att jag hittat rätt trots hjälp.

  • Hej hej!

   Va roligt att du gillar bloggen! Tack för att du tittar in här 🙂

   Färgerna slår ju lite olika på läpparna beroende på din egen läpps färg. Vilka har du testat som du inte är nöjd med? Har dom samma eller olika underton dvs varma eller kalla?

   Jag kan personligen vilja ha lite olika undertoner på mina läppstift beroende på om jag är brun eller inte.

   Kram!

 2. Hej igen, tack snälla att du tog dig tid att svara. Jag har varm ton i de läppstift jag brukar ha, oavsett om det är brunt, rosa eller rött. Det ser lite ut som att jag är hjärtsjuk annars. Skulle dock vilja ha ett lite mer klarar rött. De jag har blir ju mer åt blodrött. Märkena på läppstiften är från alla olika håll och i alla olika prisklasser. De röda köpte jag sist fr face. Har du något tips på ett bra märke med en bra röd nyans. Förstår dock om det inte år enkelt på bara en beskrivning.
  Med vänlig hälsning, Chanette

Kommentera