O&M Surf bomb sea salt spray, surf bomb, saltvattenspray, Textur till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

MIN FAVORITPRODUKT TILL HÅRET!

GOD MORGON!

Den här produkten har jag hyllat förut och jag hyllar den igen!

Om jag fick välja EN produkt att använda till mitt hår och mina kunders hår så skulle jag utan tvekan välja denna! Den är heeelt fantastik! Det är en saltvattenspray som ger en LÄTT känsla av textur i håret, det är den absolut bästa produkten av sitt slag!

 

Hur använder jag den?

♥ Jag sprayar den i nytvättat hår och låter håret självtorka för en mera beachig look.

♥ Jag sprayar den i nytvättat hår och fönar in den för lite mera stadga i håret. Antingen behåller jag håret ”fönat” eller så stylar jag det efteråt med en locktång/plattång som på bilderna här nedan.

♥ Jag kan också använda den på torrt hår för mera textur till håret.

 

O&M SURFBOMB SEA SPRAY

O&M Surf bomb sea salt spray, surf bomb, saltvattenspray, Textur till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

O&M Surf bomb sea salt spray, surf bomb, saltvattenspray, Textur till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

O&M Surf bomb sea salt spray, surf bomb, saltvattenspray, Textur till håret, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

 

Kram Kicki

Kommentera