pixi glow mist, glow spray, Kickimakeupartist

PIXI GLOW MIST!

God morgon!

Hoppas ni har det fint, har ni några roliga planer i helgen? Berätta! 🙂

Jag vill tipsa er om en härlig GLOW MIST från PIXI som jag har testat ett tag. Den är berikad med 13 naturliga oljor, aloe vera och fruktextrakt som ger din hud göttig näring, fukt och glow! Du kan även använda den över din makeup. Skaka den väl innan användning sen är det bara att spraya 🙂

 

PIXI GLOW MIST

pixi glow mist, glow spray, Kickimakeupartist

 

Nu ska jag käka frukost sen väntar träning! Har saknat mitt träningsgäng så jag hoppas alla är på plats på passet idag 🙂 Jag får dock köra alternativa övningar då min högerarm fortfarande krånglar. Fick ju en kortisonspruta i den för en vecka sen och det blev lite bättre i alla fall. Igår var jag dessutom på magnetröntgen, läkaren villa kolla av min nacke för att se om den kunde orsaka smärtan i armen.

Jag har inga planer alls i helgen, inga tider att passa och inga ”måsten”. Ska bara vara, träna och återhämta mig. Man behöver ju dessa dagar också ibland 🙂

 

Kram Kicki

2 reaktioner på ”PIXI GLOW MIST!

  1. Tack för tips!
    Vila och ta hand om dig, det behöver du.
    En annan jobbar hela helgen, typiskt när det är fint väder. Nåja, kommer väl fler dagar!

Kommentera