Lumene, Lumene Invisible Illumination, Lumene highlighter, Lumene Nordic Glow Palette, Kicki Makeupartist

LUMENE NORDIC GLOW PALETTE!

God morgon!

Vill tipsa om en underbar palett från Lumene, tror jag har tipsat om denna förut men jag skriver om den igen för den är så ljuvlig.

Paletten innehåller både highlighter och rouge. Dessa är otroligt krämiga och lätta att applicera. Den är dessutom helt veganskt.

LUMENE NORDIC GLOW PALETTE

Lumene, Lumene Invisible Illumination, Lumene highlighter, Lumene Nordic Glow Palette, Kicki Makeupartist

Lumene, Lumene Invisible Illumination, Lumene highlighter, Lumene Nordic Glow Palette, Kicki Makeupartist

Lumene, Lumene Invisible Illumination, Lumene highlighter, Lumene Nordic Glow Palette, Kicki Makeupartist

Lumene, Lumene Invisible Illumination, Lumene highlighter, Lumene Nordic Glow Palette, Kicki Makeupartist

 

Jag har någon dag ledig i helgen så jag ska se om jag hinner fota och visa er hur ni kan applicera bronzer, highlighter och rouge – ni är många som undrar hur man gör så jag ska försöka hinna med det 🙂

Jag har ju ett inlägg i bloggen som heter ”Rougeskola” och om ni skriver det i sökrutan så kommer inlägget upp. MEN då jag fortfarande inte har fått bilderna så finns det bara text där än så länge men jag länkar till inlägget igen så fort alla bilderna är på rätt plats 🙂

 

Kram kram!

 

2 reaktioner på ”LUMENE NORDIC GLOW PALETTE!

Kommentera