Physicians furmula butter bronzer, solpuder, bronzer, kickimakeupartist

Panikattack och solpuder!

Hej hej!

Nu ligger jag i sängen redan på mitt hotellrum, sov bara 90 minuter i natt hemma i min lägenhet. Fick en panikattack i natt av olika skäl och trodde jag skulle dö, man tror ju det vid dessa vidriga attacker.. fy fan – kroppen är helt slut nu och jag hoppas på en hel natts sömn. Behöver inte kliva upp i ottan i morgon utan kan sova till 07.00 i morgon.

Blev upphämtad klockan 08.00 i morse och idag har vi spelat in tv-program och kommer göra det i 6 dagar framåt innan vi åker hem till Stockholm igen 🙂 Måste säga att det är ett helt FANTASTISKT team jag jobbar med. Vi har så mysigt och roligt tillsammans.

Det jag skulle skriva om var ett superfint solpuder 🙂

Nu när våren är på intågande och man kanske känner sig lite glåmig så vill jag tipsa om ett superfint solpuder, PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER. Denna bronzer är otroligt hyllad på sociala medier och jag stämmer in i hyllningskören.

PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER

Physicians furmula butter bronzer, solpuder, bronzer, kickimakeupartist

Physicians furmula butter bronzer, solpuder, bronzer, kickimakeupartist

Physicians furmula butter bronzer, solpuder, bronzer, kickimakeupartist

Produktinfo: Bronzern är berikad med Murumurusmör som ger dig ett underbart glow. Denna återfuktande formula innehåller pärlpigment som jämnar ut hudens textur, ljusnar upp hudtonen och ger en vacker, solkysst finish. Smälter genast in i huden och låser in fukt för en omedelbar och långvarig återfuktning. Den krämiga och mjuka texturen kombinerar de bästa egenskaperna av en puder och krämbronzer vilket ger ett tropiskt glow som ingenting annat.

 

Jag skulle nog vilja ha den i en ljusare ton till mig själv, får se till att klicka hem en sån för detta kokosdoftande, superfina solpuder kommer användas flitigt kan jag lova 🙂

 

Kram kram!

 

 

16 reaktioner på ”Panikattack och solpuder!

 1. Bra att du mår bättre, men TA HAND OM DIG! Tror du stressar för mycket?
  Angående bronzer, har aldrig använt. Inte highlighter heller. Vet inte hur man gör liksom. Tror jag är för gammal (55). Har försått att man inte ska ha i hela ansiktet (bronzer) men får inte till det ändå. Hur man ser solbrun om man bara tar på en del ställen.
  Mvh, trögfattad.

  • Tack snälla! ♥

   Jag gjorde en guide för ett tag sedan hur man applicerar solpuder men bilderna har inte överförts än från gamla bloggen där den är. Jag kan göra en ny sån när jag är hemma igen 🙂 Svep lite solpuder över kinderna och uppöver tinningarna. Du kan tänka som en trea – från hårfästet i pannan, ner över kinderna och på haklinjen, då hamnar det rätt 🙂 Men det räcker gott och väl att lägga på kinderna. Men jag ska ta bilder och visa hur jag gör 🙂

   Kram kram!

 2. Det låter icke trevligt med en panikattack, det verkar fruktansvärt! Men skönt att det vänder o blivit bättre. Jag tycker det är såå bra att du är öppen o skriver om detta. Sååå många som mår dåligt på olika sätt o jag tror att öppenhet o att prata om det kan hjälpa många och att förstå att det är vanligare än man tror.

  • Va snäll du är, tack fina du! Ja, det är viktigt att visa alla sidor av vem man är, det tycker jag också ♥ Just en skönhetsblogg kan ju lätt bli ”för ytlig” och det är ju inte hela jag. Vi går alla igenom tuffa saker i livet och vi är inte ensamma. Som du säger, det är viktigt att prata om det ♥

   Kram!

 3. Hoppas du mår bättre nu. Skulle vilja lära mej att lägga bronzer. Är rädd att det blir fel. Vet när du visade ett läppbalsam i tub och någon frågade var det fanns. Jo apotea har det. Kommer ej ihåg namnet men sök på typ läppbalsam. Ha det fint och kramis.

 4. Jag har denna bronzer och är jättenöjd. Dock måste jag säga att något glow ger den inte mig.

 5. Hej. Jo Lumene c mist var slut. Men provade o köpte Acos på apoteket och är nöjd. 3 – 4 sprut och huden ser fräschare ut. Innehåller också c vitamin. Men ska beställa lumenes och jämföra från Maria.

 6. Hej Kicki!
  Hoppas du mår bättre!!
  Jag har nyss klickat hem ett sånt puder så det var kul att läsa om det nu när du tipsar om det. 🙂

  Kram Malin i Sundsvall! :

Kommentera