By Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki Makeupartist

UNDERBAR ÖGONSKUGGSPALETT!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag är ju ett stort fan av BY TERRY! Såå många fina produkter, vill ha allt haha! Ni vet ju att jag jobbar mycket med DERAS FOUNDATION (adlink) den är såå bra!! Har tipsat om den många gånger här i bloggen.

Men idag vill jag dessutom tipsa om deras ögonskuggspalett BY TERRY EYE DESIGNER PALETTE! Den är så användbar och jag älskar färgerna! Du hittar den HÄR (adlink).

Paletten innehåller tio pigmentrika ögonskuggor med sammetslen textur. Skuggorna kan användas torra för en natur­lig sammetslen finish eller fuktade för en mer intensiv effekt. Skuggorna är formulerade med en blandning av mineralpuder och mikropigment som ger intensiva färger. Sfärisk kiseldioxid och växtbaserad ester ger skuggorna lång hållbarhet och gör att de inte lägger sig i veck.

 

BY TERRY EYE DESIGNER PALETTE

By Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki MakeupartistBy Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki MakeupartistBy Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki MakeupartistBy Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki MakeupartistBy Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki MakeupartistBy Terry Eye Designer Palette, ögonskuggspalett, By Terry, Kicki Makeupartist

 

KRAM KICKI

En reaktion på ”UNDERBAR ÖGONSKUGGSPALETT!

Kommentera