MAC HYPER REAL GLOW, GLOW, LYSTER, KICKI MAKEUPARTIST

PERFEKTA GLOW PALETTEN!

God morgon älsklingar!

Jag får många frågor angående GLOW PRODUKTER nu så tänkte tipsa er om en produkt från MAC som är toppen! Svep lite över kindbenen och på näsryggen 🙂 Jag använder även denna palett som ögonskugga, funkar alldeles utmärkt!

Det är nu jag även skulle vilja kunna skriva att ni ska skriva GLOW i sökrutan för att få ännu mera produkttips MEN eftersom bloggen fortfarande inte är fixad så kan ni inte göra det än.. Alla bilder är ju borta från dec och bakåt från alla års bloggande. MEN som sagt så är det några som försöker lösa problemet. Håll tummarna snälla ni ♥

 

MAC HYPER REAL GLOW

MAC HYPER REAL GLOW, GLOW, LYSTER, KICKI MAKEUPARTISTMAC HYPER REAL GLOW, GLOW, LYSTER, KICKI MAKEUPARTISTMAC HYPER REAL GLOW, GLOW, LYSTER, KICKI MAKEUPARTISTMAC HYPER REAL GLOW, GLOW, LYSTER, KICKI MAKEUPARTIST

 

Men hörrni, vilket härligt väder denna helg bjöd på. Jag har verkligen tagit hand om mig själv  i och laddat upp inför veckans tv-inspelning. Vi åker iväg på tisdag igen 🙂

Igår tog vi en långpromenad och avnjöt en lunch på Villa Godthem vid en öppen brasa – herre gud så ljuvligt!

Villa Godthem, Kicki Burman, Djurgården

Team tedrickare 🙂 Gillar verkligen inte kaffe.

 

thumbnail_IMG_3685

En ”bensträckare” haha.

 

Ha en fin dag, TACK för ert tålamod med bloggen!!

Kram på er!

Kommentera