Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango

Min fredag!

Hej hej!

På helgerna bjuder jag på lite andra blogginlägg än skönhet, hoppas ni gillar det 🙂

Vilken vårvärme vi hade igår, så ljuvligt! Vi tog en promenad in till city och uträttade lite ärenden, käkade lunch och njöt av solen.

 

kicki burman, kicki makeupartist, södermalm,Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, MangoKicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango

STOCKHOLM ♥

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango, hötorgetthumbnail_IMG_3632

Visst blir man glad av dessa färgsprakande blommor!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango, hötorget

Jag har hamnat i en period då jag klär mig sportigt, sportigt och bekvämt 🙂 Denna PUMA jacka fick följa med hem från butiken idag 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango, hötorget

Även denna adidas tröja som jag hittade på rea. Så skönt med oversized tröjor 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, HM, Nike, Mango, hötorget, dolce & gabana, The only one, parfym

Var in på Sephora och fyllde på med lite smink som jag ”behövde” hehe.. Älskar att dom har parfymer i miniflaskor – denna från Dolce & Gabbana doftade ljuvligt, så pass ljuvligt att jag var tvungen att köpa den 🙂

 

Fick frågan att jobba både med Let´s Dance och Stjärnornas Stjärna i helgen vilket jag gärna hade gjort men kroppen strejkar och jag behöver vila upp både mig och kroppen i helgen med frisk luft och lugna promenader. ♥ Så är det ju ibland, man tvingas säga nej till saker fast man egentligen inte vill.

 

Kram kram

Kommentera