SÅÅ FIN ÖGONSKUGGSPALETT FRÅN MAC!

Hej fina ni!

TACK för ert tålamod, jag HOPPAS verkligen att allt med bloggen är löst snart, har som sagt väntat i flera månader på att det ska fixas. Har jag tur så är allt överfört och klart i veckan men det lovas och lovas och sen skjuts det upp 🙂 Jag jobbar på mitt tålamod och djupandas haha! Har blivit tillsagd att inte blogga under tiden MEN jag kan inte vänta i veckor med att få skriva till er så jag chansar 🙂

Längtar SÅÅ att få köra igång på riktigt här inne. Saknar ju ER!

Nåväl, jag kom hem i natt efter 6 dagar ute på turné och tv-inspelning. Vi är hemma i några dagar innan vi åker ut och spelar in mera tv 🙂

Har ni sett min senaste video på Instagram? Jag la ut en film på mitt hotell”rum” – alltså jag fick en svit som var större än min lägenhet hahaha! Ni måste se filmen HÄR.

 

Jag har fått många frågor angående denna palett! Den kom ut för ca 2 veckor sedan och finns på MAC – ÄLSKAR den!! Jag hade den på Lisa Ajax i finalen. Måste köpa en till så jag har hemma när denna tar slut 🙂

 

MAC EYESHADOW KABUKI DOLL

IMG_1337IMG_1338IMG_1340IMG_1343

 

Här är några bilder från min svit:

thumbnail_IMG_3590thumbnail_IMG_3591thumbnail_IMG_3592thumbnail_IMG_3593thumbnail_IMG_3594thumbnail_IMG_3595

 

Kram på er!

4 reaktioner på ”SÅÅ FIN ÖGONSKUGGSPALETT FRÅN MAC!

Kommentera