Iconic London, Iconic eyeshadow, Kicki makeupartist, ögonskuggor

Fantastisk ögonskuggspalett!

God morgon!

Förlåt att bloggen har gått på halvfart i några dagar. Jag blev ju lovad att inget skulle försvinna när Femme bloggen stängdes ner men ALLT försvann, 5-6 års bloggande.. Förhoppningsvis så går det att lösa och det är det jag väntar på.

Jag som är en ”doer” själv och gärna löser allt på en gång har nu fått vänta LÄNGE på att det ska fixas och det har krånglat seden december typ.. håller på att bli galen. Det har kostat mig oerhört mycket tid och pengar men jag tar djupa andetag och hoppas att mina bilder snart är tillbaka i bloggen. Jobbar på mitt tålamod och jobba på att lita på andra människor att det ska lösas – svårt men jag håller tummarna att allt rullar på som vanligt snart <3 DÅ mina vänner kommer jag att överösa er med flera inlägg om dagen 🙂

Jag har ju precis kommit ur Melodifestivalbubblan och nu ska jag in i nästa bubbla. Åker i morgon till Leksand och är där i några dagar, sen rullar vi vidare till nästa stad innan vi efter 6 dagars tv-inspelning landar några dagar i Stockholm för att sen åka ut på Sverige turné igen. Kommer bo i en resväska haha 🙂 Jag ska jobba med ett TV Program som Pernilla Månsson är programledare för och vad det är ska jag berätta för er snart 🙂 Kameran är med såklart 🙂

Jag köpte ju lite nytt smink inför mellofinalen som jag använde på Lisa Ajax. Bland annat klickade jag hem denna underbara ögonskuggspalett från ICON LONDON som är sååå snygg!!

ICONIC LONDON – DAY TO SLAY EYESHADOW PALETTE

Iconic London, Iconic eyeshadow, Kicki makeupartist, ögonskuggor

Iconic London, Iconic eyeshadow, Kicki makeupartist, ögonskuggor

Iconic London, Iconic eyeshadow, Kicki makeupartist, ögonskuggor

Lisa Ajax, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Melodifestivalen, melfest, makeupartist

Här syns färgerna mera rättvist 🙂

 

Nu ska jag snart ta tag i packningen inför resan, ska bara ta en till kopp te och vakna till först.

 

Kram på er!

2 reaktioner på ”Fantastisk ögonskuggspalett!

Kommentera