Min dag i bilder, Kicki Makeupartist

MIN DAG I BILDER!

Hej hej!

Vet ni, efter att ha jobbat hundra dagar på rad (känns det som) så hade jag en ledig dag idag. Jag dokumenterade min lediga dag med bilder. Hoppas ni gillar det!

Häng med! 🙂

 

KLOCKAN 07.00

Min dag i bilder, Kicki MakeupartistMin dag i bilder, Kicki Makeupartist, Renée Voltaire organic honey

Ledig dag innebar inte sovmorgon.. Är ju alltid hungrig som en varg när jag vaknar så en skål bollnäsfil med blåbär, jordgubbar, banan och musli satt på sin plats. Äter samma frukost 365 dagar om året, typ 🙂 Älskar förövrigt denna Organic Honey från Renée Voltaire, så gott i te! Min tepåse gav mig även dagens mantra ”Positive thoughts” ♥

 

KLOCKAN 08.00

Exuviance Heel and Elbow Dry Skin Repair, bästa fotkrämen, spruckna hälar

Då var det dax att slänga sig i duschen, denna kräm från Exuviance räddar mina fötter som ingen annan kräm gör, ger bäbisfötter på ett kick! Smörjer in varje gång efter en dusch 🙂 Exuviance Heel and Elbow Repair!

 

KLOCKAN 09.00

naprapatvärkstan

Här är anledningen till den tidiga morgonen.. Har så ont i en armbåge och fick behandling för den hos Naprapatvärkstan. Tydligen inflammation i en en sena??

 

KLOCKAN 10.00

IMG_0206

Hängde ett bud på dörren när jag kom hem från Qvi Si och Amelie Soie 🙂

 

IMG_0208

Den innehåll detta! Kan ni gissa vad det är?

 

IMG_0209

Amelie Soie Microcurrent Beauty Roller med solcellsenergi ger dig ett naturligt lyft och välmående hud med ny lyster för både ansikte och kropp. Inga nålar, helt smärtfritt. Kombinationen av massage och mikroström stimulerar musklerna, ger ökad blod- och lymfcirkulation, minskar svullnader och kan minimera rynkor. Envisa celluliter och ömma stela muskler får en djupgående massage. Effekten syns direkt, men för mer bestående resultat rekommenderas daglig användning i minst fem minuter.

Denna ser jag verkligen fram emot att testa!! 🙂

 

KLOCKAN 11.00

Sen var det dax att åka ner till tvätt stugan, nån hade dock stulit min tid. Jag blev sur och tog ut hens tvätt och la i diskhon i tvättstugan och la i min egen tvätt hehe.. 🙂

 

KLOCKAN 12.00

Passade på att rengöra mitt silverarmband. Visste ni att man kan klä en skål med folie, lägg ner det du vill rengöra med bakpulver och kokande vatten. Låt ligga en stund och skölj sedan av smycket. Klart och skinande rent 🙂 Miljövänligt och bra!

 

KLOCKAN 13.00

IMG_0224

Så effektiv idag, under tiden jag tvättar så passar jag även på att städa lägenheten. Det är härligt med solen men den avslöjar också hemmet på ett brutalt uppvaknande sätt haha!

 

IMG_0225

Avslutar alltid med att spraya med denna när jag har städat. Doftar ljuvligt och rent! Washologi by Viktoria – Doft av Längtan.

 

KLOCKAN 14.00

hornstull, tantolunden

Solen sken och värmde idag så en promenad var på sin plats! Passade på att prata med Anna Kokotos och mamma i telefonen. Anna och jag ses ju på fredag då det är dax för Mello igen 🙂

 

KLOCKAN 15.00

IMG_0214

När jag kom hem så hänge denna påse från Dior på dörren och vad den innehåll visar jag er en annan dag!

 

IMG_0213

Mina garderober i hallen är ju fyllda till bredden med mina jackor och jag köper jackor som jag köper mjölk typ.. osunt jag vet men jag ÄLSKAR att köpa jackor haha! Har satt upp krokar på väggen i hallen där gäster kan hänga upp sina jackor och slippar lägga dom på golvet hehe.. Var tvungen att testa krokarna och det blev ju bra 🙂

 

KLOCKAN 16.00

thumbnail_IMG_2971

När jag pratade med Anna på min promenad sa hon att 5e säsongen av Bates Motel finns ute nu, jag fattade ingenting, har aldrig hört talats om den serien och fick ett skrik till svar haha! Så nu satte jag mig ner med en kopp te för att börja titta på denna serie. Har ni sett den? Har ni sett Dirty John –  gaaah den var sååå bra!! 🙂

 

KLOCKAN 17.30

thumbnail_IMG_2972

Somnade i soffan.. Bates Motel var nog ingen för mig haha! Nu skulle jag kliva upp och käka middag inför kvällens träning men då jag har så ont i armbågen och är lätt illamående och frusen efter behandlingen så bokade jag precis av passet.. Alla saker i soffan är produkter som har testats, fotas och ska skrivas om. Det får jag göra ikväll i stället för träningen 🙂

 

thumbnail_IMG_2973

Livets minidyna!! Det är en värmedyna – sååå härligt för en frusen själ som mig 🙂 Blir nog liggandes här ett tag till, måste hitta en ny serie att titta på.

 

På fredag åker jag till Lidköping för 4e delfinalen med Melodifestivalen, då jobbar jag med Lisa Ajax igen, längtar sååå!!! ♥

 

Kram på er!

 

 

 

 

6 reaktioner på ”MIN DAG I BILDER!

 1. Hej!
  Kul inlägg, gärna fler såna! Jag måste fråga var skålen är ifrån som du hade till frukost?

  Trevlig kväll!

  • Hej!

   Va roligt att dom uppskattas! Dom är roliga att göra också så det kommer flera liknande inlägg 🙂

   Skålen är köpt i en presentbutik som heter Dimoda. Det finns skål och tekopp som hör ihop. Kostade typ ingenting.

   Ha en fin dag!
   Kram!

 2. Sträcksåg Dirty John – bästa jag sett på länge!

  Kan du inte tipsa om en bra brun kajalpenna som sitter bra? Hittar inte den perfekta bruna 🙄 Alla jag testar drar lite för mycket åt rött…

  • Ja visst var den bra 🙂

   Skriv kajal i sökrutan så kommer det upp tips i alla prisklasser 🙂 Det verkar dock vara strul nu då Hannah har stängt min blogg på Femme. Alla gamla bilder är borta men jag hoppas det löser sig snabbt..

   Kram kram!

Kommentera