Yaay!! Underbar fuktbomb till ansiktet!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Alltså vilken UNDERBAR ansiktsmask jag har testat! En riktig fuktbomb! Jag har den under natten och huden blir verkligen fuktmättat. Inga konstigheter, inget som svider eller peelas bara en ren jädra härlig fuktbomb 🙂 Jag måste testa flera produkter i denna serie, dom verkar vara magiska!

 

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

COMFORT ZONE HYDRAMEMORY MASK

comfortzone, hydramemory mask, fuktbomb, fuktmask, ansiktsmask, Kickimakeupartist

Produktinfo: En ljuvlig mask med en hög koncentration hyaluronsyra och certifierad fairtrade Moringaolja som absorberas på endast 3 minuter och återställer hudens optimala fukt. Huden blir omedelbart genomfuktad, revitaliserad och utfylld. Den är idealisk även som en nattbehandling. Innehåller 97% ingredienser med naturligt ursprung. Masken har en fuktgivande “express” effekt eftersom den absorberas på endast 3 minuter. Den höga koncentrationen hyaluronsyra i kombination med Moringaolja garanterar en vattenreserv som omedelbart och effektivt skyddar mot uttorkning.

 

Ha en fin fredag, jag är på SVT och jobbar idag 🙂 Nästa helg blir det Melodifestivalen igen!

 

Kram kram!

Kommentera