MAC STUDIO FIX POWDER!

Apropå MAC, igår tipsade jag om en ögonskugga, nu kommer nästa produkt från MAC som är en stor favorit! MAC STUDIO FIX PUDER. Ett puder som är en blandning av foundation och puder. Ger huden en slät, matt och täckande finish. Dom finns i en uppsjö av olika färger så se till att köpa en som matchar din hudton rätt. Eller köp en ljusare om du vill ljusa upp delar av ansiktet eller en mörkare om du vill ha som solpuder – shading. 🙂

Jag applicerar denna produkt ovanpå foundation. Har ytterst lite men det gör sån skillnad! En klassisk MAC produkt som har funnits i många år och är många makeupartisters favorit!

 

MAC STUDIO FIX POWDER

mac studio fix puder, mac cosmetics, puder till torr hudmac studio fix puder, mac cosmetics, puder till torr hud

 

Kram kram!

Kommentera