FANTASTISK ÖGONSKUGGA!

I morse visade jag er en kajalpenna från Marc Jakobs som jag hade på Margaret. Jag köpte även denna ögonskugga från MAC inför mello som är sååå fin som jag testade på henne. ÄLSKAR DEN!! Så fin metallisk effekt!

 

MAC COSMETICS EXTRA DIMENTION EYE SHADOW – HAVANA

MAC EXTRA DIMENSION EYESHADOW, HAVANA. MAC COSMETICSMAC EXTRA DIMENSION EYESHADOW, HAVANA. MAC COSMETICSIMG_1254IMG_1255

Supersnygg till eyelinern från Marc Jacobs!

 

Ikväll är det fest – jajemen! Ska på Daisy Beauty Galan som är på Café Opera. Ikväll samlas hela skönhetsmaffian för att se vilka produkter som vinner priser. Jag har suttit i juryn för årets hårvård, får se om den jag har som favorit vinner ikväll 🙂 Har med mig kameran och ska fota en massa till er!

 

Kram kram!

4 reaktioner på ”FANTASTISK ÖGONSKUGGA!

Kommentera