Paulas Choice BHA 2%, Skin Perfecting 2% BHA Liquid, hudvård, Kicki Makeupartist

EN PRODUKT JAG INTE KAN LEVA UTAN!

Gaaah, det var sista dropparna av denna pärla, måste genast beställa en ny! Vissa produkter klarar jag mig icke utan och denna har hängt med i många år och kommer vara mig trogen i många år till! Den är ren magi!!

 

PAULA´S CHOICE SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID

Paulas Choice BHA 2%, Skin Perfecting 2% BHA Liquid, hudvård, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Detta är en daglig leave-on exfoliering som är extra effektiv för acne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar. Den exfolierar både hudens yta och inuti porerna tack vare en koncentration på 2% salicylsyra (BHA). Salicylsyra har även en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden.

Vad är då BHA? Jo BHA står för Beta Hydroxy Acid och är suverän på att exfoliera huden. Hudstrukturen blir märkbart jämnare och då den exfolierar så bra så får man en superfräsch hud med fin lyster. Passar perfekt till fina linjer, grov hud och ojämn pigmentering. BHA kan tränga in i porerna och lösa upp talg och döda hudceller som finns inuti porer.

Användning: Appliceras på en väl rengjord hud. Fukta en bomullspad och applicera över ansiktet. Skölj ej. Efter detta kör du på med din vanliga hudvårdsrutin.

Du hittar den HÄR!

 

Nu har jag kravlat mig ut ur feberdimman, jobbade på SVT igår och jag blev så lycklig när jag klev ut från entrén på kvällen och såg all snö som hade fallit under dagen. Det var som en saga ute ♥ Stannade upp och bara tog in allt.

Nästa vecka ska ju jag jobba med Melodifestivalen, jag jobbar med Margaret även i år – såå roligt! I delfinal fyra har jag även Lisa Ajax, såå lyxigt att få jobba med dessa två supertjejer!! Ladda ner appen och hjärtrösta på mina tjejer så vi får gå vidare till finalen 🙂 Jag påminner er såklart på lördag haha! Ska handla det sista till Margarets makeup idag och sen är jag redo. Åker på torsdag och jag kommer fota så mycket bakom kulisserna till er, hoppas ni hänger med då!

 

Ha en ljuvlig lördag!

Kram Kicki

6 reaktioner på ”EN PRODUKT JAG INTE KAN LEVA UTAN!

 1. Den 28/1 skrev du om en av dina favvofoundations. Den från Giorgio Armani – luminous silk foundation. Jag är nyfiken på den och skulle vilja veta mer om den. Är det den som ger ett glow? Hur sitter den under dagen? Ja, du förstår. Hoppas att du har tiden att svara. Alltid lika kul att återkomma till din blogg… Kram ❤️

  • Hej hej!

   Åhh jag blir så glad att du tittar in här 🙂

   Jag älskar denna Armani foundation!

   För att ha få ett fint glow måste du börja med huden. Den måste vara återfuktat och peelad så du har en bra canvas att måla på. Jag applicerar även till 90% någon form av glowprodukt på kindbenen, näsryggen, amorbågen osv.. 🙂

   Hur den sitter under dagen beror på vilken hudtyp du har. Jag tycker den håller toppen och den håller på alla artister jag jobbar med, dom står ofta framför varma lampor (på tv och fotograferingar). Jag tycker dock att denna foundation passar alla hudtyper. Jag applicerar ALLTID med en fuktad beautyblender – det blir såå fint resultat då!

   Be att få lite foundation i en testburk innan du köper den så vet du om du gillar den eller inte 🙂

   Kram kram ♥

 2. Okey, tack för svar fina du❣️ Det blir nog ett köp av den. Nu har dem ju dessutom 20% rabatt på Kicks på foundations 👍 Ha en härlig söndag! Kramis från lilla moi.

Kommentera