THE ORDINARY MANDELIC ACID 10% HA, PEELING, GLOW, LYSTER, KICKI BURMAN, HUDVÅRD, KICKI MAKEUPARTIST

LYSTER OCH MINDRE LINJER I ANSIKTET FÖR 79KR!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Äntligen är januari över, jisses varför känns alltid denna månad som om den har 179 dagar – minst..

Välkommen februari 🙂

Vi börjar denna månad med ett ansiktsserum tips! Ytterligare ett serum från The Ordinary, denna gång är det THE ORDINARY MANDELIC ACID 10% + HA som får stå i fokus.

Detta serum ger en ytlig exfoliering som passar alla hudtyper. Applicera en gång dagligen, med fördel på kvällen. Kan spädas med andra produkter för minskad styrka tills huden ökat sin tolerans. Undvik ögonen. Den förfinar hudstrukturen, minimerar linjer och rynkor samt ger lyster till huden. Var dock noga med solkräm efteråt och läs ordentligt på anvisningen hur du ska använda produkten.

♥ Du hittar produkter HÄR (adlink) för endast 79kr.

 

THE ORDINARY MANDELIC ACID 10% + HA

THE ORDINARY MANDELIC ACID 10% HA, PEELING, GLOW, LYSTER, KICKI BURMAN, HUDVÅRD, KICKI MAKEUPARTIST

 

Kram Kicki

4 reaktioner på ”LYSTER OCH MINDRE LINJER I ANSIKTET FÖR 79KR!

 1. Hoppas du mår bättre nu!
  Oj, vad mycket bra och billiga saker de verkar ha. Måste testa någon gång.
  Vet du, nu har jag gjort något ovanligt. jag har tagit egna initiativ och inte bara lyssnat på dig. =) Jag har börjat snegla lite på koreansk hudvård och nu köpte jag Leegenhams rengöring, en oljerengöring som man tar först och sen en skumrengöring. Ska bli spännande att testa.
  Trevlig helg!

  • Tack snälla!!

   Ja dom har en hel del produkter som kan vara värda att kolla in 🙂

   Haha, jamen va roligt, berätta hur dom är!! 🙂 Koreansk hudvård har ju otroligt många steg i sin hudvård vilket jag tycker är otroligt spännande!

   Trevlig helg, kram kram!!

 2. Hej! Jag älskar ordinarys produkter och har äntligen fått ordning på min acne efter att ha testa MÅNGA märken!
  Jag följer deras regim för acne med tre produkter varje rutin , så som dom rekommenderar (max 3 per regim )
  Men jag blir så förvirrad så jag hoppas du kan hjälpa mig! Jag har ingen sfp i min foundation och det finns ju inte heller i deras produkter. Nu när våren kommer, lägger jag en vanlig solkräm efter ordinary, men före min foundation då?
  Sen undrar jag, dessa två du nu rekommenderat sist, byter jag ut någon i min vanliga rutin mot dessa eller lägger jag på ytterligare en? Eller mixar man lite dag från dag? 🤪
  Ha en fin fredag!
  Kram
  Sara

  • Hej hej!

   Va roligt att du har hittat produkter som funkar för dig! Har du testat Paula´s Choice Skin Perfecting 8% AHA Lotion eller Skin Perfecting 2% BHA Liquid? Såå bra!!

   Applicera ett solskydd efter din hudvård men innan din foundation 🙂 Vad har du för foundation?

   Åhh vilken bra fråga! Jag är ju dessvärre ingen expert på The Ordinarys produkter och vilka av dessa man kan kombinera och vilka man inte bör kombinera. Då du nu har fått ordning på din hud så skulle jag vara försiktig med att blanda in en massa andra produkter. Alternativ gå och fråga dom som säljer märket om du kan mixa dina serum med dessa 🙂

   Jag testar ju så otroligt många olika hudvårdsprodukter hela tiden, min hud är nog van att blanda hej vilt haha men det där är ju så individuellt <3

   Ha en strålande helg!
   Kram kram!

Kommentera