Sjuk – tur i oturen! Nya plagg jag har köpt!

Oh jisses, febern kom och tog mig igår. Ont i halsen, snorig och febrig, vaknade dessutom 03.00 i morse av mensvärk från hell. Den kombon är inte att leka med haha, idag kan inga glow produkter i världen rädda mig.. HERRE GUD vilken syn 🙂

Har dock sån tur att jag inte hade några jobb inplanerade varken igår eller idag. Är GALET glad att det inte är denna vecka jag jobbar med Melodifestivalen utan nästa vecka, puh! Tur i oturen 🙂 Kommer vara i mitt esse nästa vecka, ja ni vet ju känslan när mensen lämnar kroppen och man känner sig smashing och oövervinnerlig 🙂 Mycket bra tajming där 🙂

Men hörrni, kommer ni ihåg att jag visade er olika klädesplagg jag ville ha? Jag klickade hem kavajen/kappan och den var såå snygg på!! HÄR är inlägget!

 

KAVAJ/KAPPA

Ellos, Kappa Beyonce, outfit, mode

Det var denna kavaj/kappa jag köpte. Du hittar den HÄR. (adlink)

 

KLÄNNING – ADIDAS

Jag klickade även hem en oversized t-shirt/klänning från adidas. Den är så enkel och så snygg!! Kommer ha den till overknee stövlar, klackar eller sneakers beroende på tillfälle 🙂 Du hittar den HÄR. (adlink)

 

Nä nu ska jag ta mig lite mera te med honung och sätta på någon bra serie, ge mig gärna serie och filmtips!

 

Kram på er!

7 reaktioner på ”Sjuk – tur i oturen! Nya plagg jag har köpt!

  1. ånej tur i oturen…krya på dig! två frågor, värmespolar från typ Babyliss, funkar det ? är det något du har/använder ? Jag som har tunt skandinaviskt hår behöver volym, har du något bra tips på mousse eller dyl ?

  2. Tips på bra serier: The fall, Marcella, Homeland, Tyrant, Bodyguard, The killing, Bron, Manifest och Damages.

    Krya på dig!

Kommentera