Mina glasögon!

Hej hej!

Kom precis hem från Synoptik på Drottninggatan. Vill verkligen hylla dom! Fick sån himla fin service, alla var så trevliga och hjälpsamma! Dom förtjänar att hyllas tycker jag, så dagens ros till dom ♥

Kan ju visa er vilka bågar jag valde till slut 🙂 Det blev dessa, så nöjd! Äntligen kan jag se ordentligt när jag jobbar haha! Eller jag får vänta två veckor innan dom kommer men den som väntar på något gott.. 🙂

Nu måste jag packa jobbväskan, har en plåtning på schemat idag, vi börjar kl 16.00 så jag fick förmiddagen ledig idag 🙂 Härligt!

 

thumbnail_img_1804

 

Kram Kram!!

2 reaktioner på ”Mina glasögon!

  1. Snygg modell! Det börjar bli dags för mig också att ta tag i det där med glasögon, jag är några år äldre än dig. Men det är svårt att hitta bågar som passar tycker jag.

Kommentera