NUDIES MATTE ALL OVER BLUSH COLOR, SUNSET STRIP, NUDESTICK, SEPHORA, KICKI MAKEUPSRTIST

LJUVLIG MULTIPRODUKT FRÅN NUDESTIX!

God morgon!

Jag gillar verkligen NUDESTIX, deras produkter är multiprodukter och kan användas så som man själv vill. Läppar, ögon eller kinder – du bestämmer själv!

Just denna färg verkar inte ha kommit in än men kommer inom snar framtid. Dom säljs på Sephora! Jag ÄLSKAR den och kommer med all säkerhet använda den ofta på mina jobb 🙂 Den får absolut följa med på Melodifestivalen – tror den kommer se magisk ut både på Margaret och Lisa Ajax!

Dom har en borste i botten men den använder jag aldrig. Dels av hygieniska själ men också för jag inte tycker den är tillräckligt bra. Jag använder fingrarna eller en annan pensel för att applicera produkten.

 

NUDESTIX ALL OVER BLUSH COLOR – SUNSET STRIP

NUDIES MATTE ALL OVER BLUSH COLOR, SUNSET STRIP, NUDESTICK, SEPHORA, KICKI MAKEUPSRTISTNUDIES MATTE ALL OVER BLUSH COLOR, SUNSET STRIP, NUDESTICK, SEPHORA, KICKI MAKEUPSRTISTNUDIES MATTE ALL OVER BLUSH COLOR, SUNSET STRIP, NUDESTICK, SEPHORA, KICKI MAKEUPSRTISTNUDIES MATTE ALL OVER BLUSH COLOR, SUNSET STRIP, NUDESTICK, SEPHORA, KICKI MAKEUPSRTIST

Kommentera