KORT GLAD OCH TACKSAM!

WOOOW vilken show jag var på igår, min kompis som känner Pernilla Wahlgren fick två biljetter till hennes föreställning på Rival. KORT GLAD OCH TACKSAM heter den och jag tjöt av skratt från början till slut. Se den om ni får chansen! Hela ensemblen var magiska!!

kort glad och tacksam, pernilla wahlgren, rivalkort glad och tacksamkort glad och tacksam, pernilla wahlgrenthumbnail_img_2449kort glad och tacksam, pernilla wahlgren, rival, show, kicki burmanthumbnail_img_2457thumbnail_img_2466thumbnail_img_2465

 

Har någon av er sett denna? Dom firade 100 shower igår, 100 utsålda föreställningar 🙂 Gå och se den om ni får chansen, dom ska ut på turné nu.

 

Hoppas ni har en härlig söndag ♥

Kram Kicki

2 reaktioner på ”KORT GLAD OCH TACKSAM!

  1. De har redan varit på turné, jag såg showen när de var här i Karlskrona 😀 Men de ska nog ut igen. Tyckte också den var fantastiskt rolig! 😀

Kommentera