ANSIKTSKRÄM SOM ÖKAR FASTHETEN OCH GER FUKT TILL HUDEN!

God morgon!

Hoppas ni får en fin fredag, jag skulle ha jobbat på en plåtning idag men modellen var sjuk så det blir en ledig fredag i stället 🙂 Jag har ju inte sett A STAR IS BORN än men jag hoppas kunna gå och se den i helgen, är så sugen på bio 🙂

Jag har testat lite produkter ifrån SKIN REGIMEN, så roligt när man hittar märken man inte har testat förut och man gillar dom 🙂

Här är SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE CREAM som fick flytta in i badrumshyllan 🙂 Nackdelen skulle vara priset, 795kr för 50ml och jag överdoserar alltid då jag vill maxa mättnaden i huden så den räckte inte så länge..

 

SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE CREAM

SKIN REGIMEN, SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE CREAM, ANSIKTSKRÄM, KICKIMAKEUPARTIST.SE

Produktinfo: En dagkräm för alla hudtyper som ökar fastheten, ger fukt, antipollutionskydd och minskar stress. Biomimetisk peptid som härmar hudens egna proteiner vilket stimulerar kollagenproduktioner.

 

Ha en strålande dag! Är så himla GLAD och TACKSAM att ni läser min blogg och lämnar fina kommentarer! Det är ju för eran skull jag skriver och jag blir sååå glad att bloggen uppskattas ♥

 

Kram kram!

4 reaktioner på ”ANSIKTSKRÄM SOM ÖKAR FASTHETEN OCH GER FUKT TILL HUDEN!

  1. Älskar din blogg 😀 Många inlägg och bra blandning! Också verkar du va en härlig person 💕 Har precis klickat hem Facemisten från förr inlägget 🙊😊

  2. Trevlig helg. Och tack för härlig blogg. Älskar ju hudvård och smink. Så det är så kul att titta Inn här. Va kul med bio . Kramisar. 🌹

Kommentera