EN NY FOUNDATION FRÅN LUMENE SOM JAG GILLAR!

Idag har jag passat på att testa denna nyhet från LUMENE, nämligen LUMENE INSTANT GLOW FRESH SKIN TINT. Det är som en färgad dagkräm kan man säga. Den smälter lätt in i huden och ger ett fint glow utan att bli för blank. Den jämnar ut hudtonen men vill du täcka skavanker så krävs det en annan produkt. Denna ”suddar” mera ut och ger lyster. Jag gillar den verkligen!

Nackdelen skulle jag säga är att den bara finns i tre färger. Light, medium och dark. Priset är 349kr.

 

LUMENE INSTANT GLOW FRESH SKIN TINT

LUMENE INSTANT GLOW FRESH SKIN TINT, glow foundation, lyster, Kickimakeupartist.se Lumene,LUMENE INSTANT GLOW FRESH SKIN TINT, glow foundation, lyster, Kickimakeupartist.se Lumene,

 

Hoppas ni har en fin dag! Jag mår så rackarna bra nu, törs man ens säga det eller jinxa man det då.. Ser såå mycket fram emot Melodifestivalen som drar igång snart och jag har en massa andra roliga saker inplanerade.

Snart kommer dock pms och då låter det nog annorlunda.. suck.. haha! Detta pendlande i mående alltså..

Kram Kicki

Kommentera