BOTOX PÅ FLASKA! UNDER 100 -LAPPEN!

Inlägget innehåller adlink

 

God morgon!

Här kommer ett tips till er som inte vill lägga flera hundra kronor på ett ansiktsserum, kolla in The Ordinary som har supermånga bra serum för under 100-lappen!

Denna rackare går också under benämningen ”botox på flaska” och minimerar linjer och rynkor.

 

THE ORDINARY ARGIRELINE SOLUTION 10%

The Ordinary, botox på burk, hudvård, kickimakeupartist.se

PRODUKTINFO: ARGIRELINE ™ är ett varumärke som ägs av Barcelona-baserade Lipotec S.A.U. Det är en patentskyddad lösning av Acetylhexapeptid-8. Kontrollerade studier har visat att ARGIRELINE™ förbättrar utseendet på ansiktsområden som är benägna att utveckla dynamiska veck, inklusive runt ögonen och i pannan.

Obs! Studier har visat att vattenhalten i formuleringar påverkar effekten för topikalt ARGIRELINE™ och specifikt att högre vattenhalt ger bättre effekt. Denna formulering är vattenbaserad och innehåller inte oljor, estrar eller silikoner

Applicera några droppar på pannan och runt ögonen två gånger dagligen före creme/olja.

PRIS: 99KR

♥ DU HITTAR PRODUKTEN HÄR (ADLINK).

 

4 reaktioner på ”BOTOX PÅ FLASKA! UNDER 100 -LAPPEN!

  1. Har precis hittat The Ordinary. Köpte mig en olja precis före jul. Ska köpa denna också samt testa deras serum foundation. Den verkar lite för matt för mig men tänker om jag blandar den med oljan så kanske det funkar. Prislappen gör det värt att testa.

    Kram!

    • Ett spännande märke tycker jag! 🙂 Jag har inte testat deras foundation men återkom gärna om du testar så får jag veta hur den är. Deras serum är topp men personligen behöver jag ännu mera fukt än vad dessa ger. 🙂 Jag använder dom i kombination med andra serum/oljor.

      Kram kram!

  2. ..och jag som är den gnälliga torrisen tycker att den oljan jag fick fatt på har hållit min hud stången ganska bra. Fram till nu i alla fall. Med dessa minusgrader vi har nu lär jag krackelera rätt snar. Återkommer i frågan om foundation. Det var inte helt lätt att hitta rätt nyans tycker jag. Ska be om hjälp vid disken.

Kommentera