Skin Regimen 1.85 HA booster, fukt serum, vad är serum, skin regimen, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Fantastiskt ansiktsserum till en stressad och fuktfattig hud!

Inlägget innehåller adlink.

 

God morgon ♥

Jag har testat ett ansiktsserum som jag vill presentera för er.

Detta serum har tre olika typer av hyaluronsyra och passar perfekt till huden med fina linjer som är fuktfattig och stressad. Huden blir både återfuktad och fina linjer fylls ut. Ett superhärligt serum!

Jag skrev ett inlägg i somras där jag dels presenterar några favoritprodukter men även skriver om vad serum är för något och varför vi ska ha serum i vår hudvårdsrutin. Ni kan läsa inlägget HÄR.

Det har ju tillkommit några favoritprodukter efter sommaren så om ni vill ha tips på flera serum så skriv bara serum i sökrutan så finns det en massa produkttips där.

 

SKIN REGIMEN HYALURONIC SERUM

Skin Regimen 1.85 HA booster, fukt serum, vad är serum, skin regimen, Kicki Makeupartist, Kicki BurmanSkin Regimen 1.85 HA booster, fukt serum, vad är serum, skin regimen, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

♥ Du hittar denna produkt HÄR (adlink).

 

Kram Kicki

 

2 reaktioner på ”Fantastiskt ansiktsserum till en stressad och fuktfattig hud!

 1. Kul med lite nytt, har använt Exuviance serum ett bra tag och gillar den men känner att speciellt nu med vädret varmt/kallt/regnigt/snöigt om vartannat så är inte hyn på topp direkt.
  Något helt annat, såg att du fick med dig hem IdaWargs BUS, har du någon erfarenhet av den sen tidigare? Lite nyfiken på om den är bra..

  • Idas produkter verkar vara superpoppis! Jag har bara testat BUS för ansiktet än men ska testa flera produkter och se om dom är lika bra 🙂

   Håller med om huden, den känns lätt torr denna årstid. 🙂

   Kram!!

Kommentera