Hourglass, Hourglass ultra slim high intensity refillable lipstick, no one knows, läppstift hourglass, sephora, Kicki Burman, Kickimakeupartist

NO ONE KNOWS!

Jag älskar att HOURGLASS har kommit till Sverige! Så många fina produkter. Detta ursnygga läppstift fick följa med hem sist jag var inne på Sephora 🙂 Lätt hänt..hehe! Hoppas få använda det på någon av mina artister på Melodifestivalen 🙂

Jag visade er deras fantastiska mascara på mina fransar HÄR för ett tag sedan.

HOURGLASS CONFESSION ULTRA SLIM HIGH INTENSITY LIPSTCK

Hourglass, Hourglass ultra slim high intensity refillable lipstick, no one knows, läppstift hourglass, sephora, Kicki Burman, KickimakeupartistHourglass, Hourglass ultra slim high intensity refillable lipstick, no one knows, läppstift hourglass, sephora, Kicki Burman, KickimakeupartistHourglass, Hourglass ultra slim high intensity refillable lipstick, no one knows, läppstift hourglass, sephora, Kicki Burman, Kickimakeupartist

Produktinfo: Varje supersmalt, påfyllningsbart läppstift ger dig en mättad, hållfast färg med glansig finish.

Kram Kicki

 

 

Kommentera