DAISY BEAUTY EXPO 2019!

I går var det äntligen dax för ett av årets höjdpunkter, DAISY BEAUTY EXPO.

Närmare 40 olika märken var på plats för att presentera nyheter för oss inbjudna.

En sak är säkert, Daisy Beauty lyckas alltid samla 100- tals beauty-nördar under ett och samma tak där det enbart existerar kärlek, pepp, omtanke, kunskap, inspiration och vänskap. Är alltid blown away när jag kommer hem över att det finns så många vänliga själar i beauty-världen! ÄLSKAR DET!!

Jag kom till Strandvägen 7A strax efter 10.00 och stannade i 7 timmar.. haha! Det gick inte att slita sig därifrån!

Jag var ”tyvärr” så exalterad att träffa alla och intresserad av alla utställare att jag glömde bort kameran MEN några bilder lyckades jag ta i alla fall 🙂

Häng med!

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Jag hade redan stylat mitt hår hemma på morgonen men när GHD fann på plats ja då slog jag mig ner ändå och fick lite påbättring av mina lockar 🙂

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsbloggDaisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Träffade mina ladies på plats, Lina, Mona, Bella och jag! Dessa tre är guld värda, älskar dom!

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Depend firade 25år och bjöd på tårta 🙂

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsbloggDaisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Vi fick dessutom göra våra egna nagellack!! WOOW så roligt det var, och svårt.. Ville ha ett lack som var svart men som slog lite i grönt.. Blev mest blått tyvärr men skyller på att solen hade gått ner och det var svårt att se färgerna ordentligt i rummet haha!

 

Daisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsbloggDaisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsbloggDaisy Beauty Expo 2019, Strandvägen 7A, Kicki Burman, Kicki makeupartist, sminkblogg, skönhetsmässa, skönhetsblogg

Satte mig ner och fick mina naglar lackade, inte med mitt egengjorda lack men jag valde tre olika blåa färger 🙂 Snyggt! Depend är ju så billigt så man kan verkligen unna sig lite olika färger och blanda, det blir lite roligare så 🙂

 

img_2182img_2181

Philips hade såå många olika produkter som jag fick ”vill ha begär av”. Bland annat denna WAKE-UP LIGHT. Jag är ju så morgontrött under vintern men det kanske jag kan råda bot på med denna lampa 🙂

 

img_2185

Elemis har ett cleansing balm som jag ser fram emot att testa. Just balm är ju så härligt för huden om man är torr.

 

img_2186

Jag har ju visat er många brun utan sol produkter till ansiktet i bloggen men denna har jag inte testat. Ska bli skoj att testa den!

 

img_2183

bareMinerals kommer med en massa härliga nyheter, bland annat dessa matta, krämiga läppstift!

 

img_2189

Den här fuktmasken från Comfort Zone har jag velat testa länge!

 

img_2190

Håll ögonen på Philip B, otroligt många bra produkter som bland annat detta schampo som är perfekt för dig med rosacea och flagig hårbotten. Jag kommer presentera detta märke och produkter i ett separat inlägg.

 

img_2200

Väl hemma så undrar jag.. vart ska jag börja haha! Så många produkter att testa, utvärdera och gå igenom! Jag kommer presentera flera av dessa för er i separata inlägg, är det någon speciell produkt ni ser som ni vill ha en utvärdering av?

 

TACK Daisy Beauty, utställare och besökare för en ljuvlig lördag ♥ Längtar redan till nästa år 🙂

 

8 reaktioner på ”DAISY BEAUTY EXPO 2019!

  1. Jag är nyfiken på Weleda Skin Food light! Jag har originalversionen och undrar hur pass annorlunda light är.

      • Jag gillar originalet! Härligt fet, fast det blir ju lite kladdigt. Man får ta väldigt lite, alternativ ”läska av” med papper efter nån timme. Eller ha handduk på kudden. Jag har den som sista steg på kvällen. Och den luktar underbart!
        Har faktiskt inte provat till händer eller så, bara ansiktet.

Kommentera