Medik8, Medik 8, Glow Oil, ansiktsolja, hudvård, Kicki Burman, Kickimakeupartist

MEDIK8 GLOW OIL!

Bara namnet GLOW OIL fick mig att bli såå pepp att testa produkten, man älskar ju ordet GLOW! MEDIK8 har alltså en produkt som heter GLOW OIL som jag har testat och älskar. Ville såklart dela med mig av detta tips till er. 🙂

Man är ju inte 20 längre.. hrm ja inte 30 heller för den delen.. utan närmare bestämt så närmar jag mig 43år så BRA hudvård är viktigt för mig för att få behålla huden i så gott skick som möjligt så länge som möjligt. Livsstil spelar såklart in och till viss del även gener men jag är väldigt noga med min hudvård och det tror jag hjälper att behålla den relativt ”ungdomlig” än idag.

 

MEDIK8 GLOW OIL

Medik8, Medik 8, Glow Oil, ansiktsolja, hudvård, Kicki Burman, Kickimakeupartist

Produktinfo: Glow Oil Facial Oil With Vitamin C är en extra silkeslen och ljuvligt doftande ansiktsolja som innehåller högklassigt, oljelösligt C-vitaminderivat. Den hjälper till att bekämpa solskador, stimulera kollagenproduktionen, förbättra hudens elasticitet, densitet och struktur samt göra huden klarare. Innehåller tetrahexyldecyl-askorbat (1 %), en oljelöslig form av L-askorbinsyra. Detta oljelösliga C-vitamin har kombinerats med omega 3- och omega 6-oljor som hjälper till att reparera och upprätthålla hudens barriärfunktion, skyddar huden från miljöskador och minimerar de synliga tecknen på hudens åldrande.

Pris: 639kr

 

img_1242

 

Kram Kicki!

Kommentera