Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

AQUA GOLD TREATMENT – SE FÖRE OCH EFTER BILDER!

Hej hej!

Igår var jag till underbara Marie på Skin Delight Clinic i Gamla stan. Jag har länge velat testa AQUA GOLD TREATMENT som är superstort i USA och många stjärnors favoritbehandling.

För några veckor sedan så jobbade med en tjej som hade gjort denna behandling hos Marie och hennes hud såg amazing ut – jag ringde och bokade tid på en gång.

Vad är då en AQUA GOLD TREATMENT?

Såhär beskrivs den:

Med 20 st hårstråtunna nålar slussas en mix av ingredienser ner i huden.
Blandningen kan variera efter behov och är väldigt mild. Favoritblandningen är dock Skinbooster, antioxidanter, vitaminer och Botox. Aqua Gold finns med olika nållängd, vid djupare stämpling används även bedövning i blandningen såsom Lidokain.

 

Vad kan man förvänta sig efter behandlingen?

Reducering av fina linjer, återfuktning, mjukhet, lyster – glow, reducering av acneärr och en jämnare hudton.

Häng med så visar jag er hur behandlingen går till. Du kan dessutom se en video när jag behandlas på mitt Instagram KICKIMAKEUPARTIST.

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Så mysigt på Skin Clinic – man känner sig välkommen på en gång.

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Här är jag innan behandlingen. INTE är man golden och glowig direkt denna årstid.. jisses alltså..

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold TreatmentAqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Här är behållaren med min ”cocktail” som ska slussas ner i huden.

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold TreatmentAqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Då var vi igång! Gör det ont? Nej, jag tycker inte det. Visst du får nålar in i huden men nej det gjorde inte ont. Jag behandlade hela ansiktet och det tog kanske 15 – 20 minuter MAX. Så det går fort!

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Ja man är lite RÖD efteråt haha! Men det försvinner fort och du får inga blåmärken eller sånt 🙂

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Såhär såg jag ut 20 minuter senare när jag var hemma.

 

img_e1954

Väl hemma lagade jag mat – MUMS! Älskar att slänga in en plåt i ugnen med en massa göttigheter på 🙂

 

img_1957

Idag har jag gjort ett hemligt jobb för Viaplay. Visar er när deltagarna släpps för programmet vi har plåtat för idag. 🙂

Hur ser huden ut idag då? Ett dygn efter behandlingen, jo såhär:

 

Aqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold TreatmentAqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold TreatmentAqua Gold Treatment, Skin Clinic Stockholm, Gamla Stan, Ansiktsbehandling, Marie Norrmén, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Kickimakeupartist, före efter aqua gold treatment, before and after aqua Gold Treatment

Detta är en behandling du kan göra var tredje månad ungefär och jag kommer absolut göra den en gång till, huden både känns och ser superfin ut!

TACK Marie på Skin Delight Clinic!

Kommentera