Kevin Murphy Maxi Wash, detox schampo, kickimakeupartist.se

BÄSTA DJUPRENGÖRANDE SCHAMPOT – KEVIN MURPHY!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag fullkomligt ÄLSKAR detta djuprengörande schampo från Kevin Murphy. Jag tvättar mitt hår en till två gånger i månaden med denna produkt och håret blir verkligen RENT. Maxi Wash innehåller AHA syror som bryter ner fett för en ren och klar hårbotten.

De balanserande eteriska oljorna tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret, rengöra och rensa en oljig (fet) eller flagnande (torr) hårbotten. 

Jag brukar tvätta igenom håret två gånger på rad med detta schampo, när produkten löddrar så är håret rent. Så tvätta – skölj – tvätta -skölj. Håret är trassligt efter denna produkt men använd inpackning och balsam efteråt så har det ett ljuvligt hår efteråt 🙂

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

KEVIN MURPHY MAXI WASH

Kevin Murphy Maxi Wash, detox schampo, kickimakeupartist.se

 

Kram Kicki

Kommentera