Vitaminer i sprayform!

Äter du vitaminer? Jag är så dålig att få i mig vitaminer i pillerform men jag har använt A to K under vintern, särskild den med D vitamin. Det är en spray som du sprayar i munnen två gånger om dagen. Så lätt att använda!

Jag är ju extremt noga med handtvättning men jag har inte varit förkyld en enda gång sedan jag började med Vitamin D sprayen. Placebo kanske men whatever works 🙂

A to K finns i olika vitaminsammansättningar och säljs bland annat på Apoteken och kostar 139kr.

 

A to K VITAMINSPRAY

Vitaminspray , AtoK

 

Kram Kicki

6 reaktioner på ”Vitaminer i sprayform!

  1. Hej och god fortsättning! Jag provade att klicka på länken för att få större text men det blev ingen skillnad. Om man skriver in hela adressen (med wordpres i) kommer man till något som ser ut som en gammal hemsida från 2012. Förmodligen är det något tillfälligt. Tekniken bråkar ju lite med oss ibland! Hoppas du får ett härligt 2019! Jag är imponerad över din träning. Själv har jag ont i ett knä och en fot, men promenera gör jag i alla fall och borde verkligen göra lite styrketräning. Kanske får ta tag i det… Kram

  2. Jo jag tar d vitamin droppar. Och sen olika b vitaminer i pulverform. Får ont i magen av tabletter. Så nu ska det finnas även järn i sprayflaska. Jättebra. Kram.

Kommentera