Kaos på insidan -ordning på utsidan!

Hej hej!

HERR GUUD så det rensades här hemma igår, mamma och pappa skjutsade hem mig till Stockholm i fredagseftermiddag så vi hade hela lördagen på oss att rensa och sortera. LJUVLIGT när det är klart 🙂

Började dock lördagen med ett Cirkelpass på mitt gym här i Stockholm. Det var sååå jobbigt haha men vi peppade varandra och krigare oss igenom passet. Det är en grym grupp som tränar tillsammans 🙂 Så härligt att träffa alla igen!

Jag hade köpt stora lådor från IKEA som jag kan ha under sängen med sängkläder och handdukar i. Vilket gav mera utrymme i min garderob och det behövdes verkligen haha! Har till och med skruvat bord hyllplan och byggt om garderoben – det blev såå bra!

Utöver detta så renades även städskåpet och organiserades till max 🙂 Vi hann även upp till vinden och rensade där. Deras bil var fylld till brädden med ”skräp” när dom åkte hem tidigare idag.

Jag kan andas igen och det känns toppen att öppna alla dörrar och SE vart allt är, var sak på sin plats..

 

Titta så fint det blev:

kicki burman

Högst upp har jag byxor, ett snäpp ner är mina jeans och i lådorna är mina träningskläder, myskläder.

 

Nästa dörr:

thumbnail_img_1907

Högst upp som inte syns är mina shorts, sen kommer mina kjolar, sen är det bara koftor och i lådorna har jag färgade tjocktröjor sen kommer svarta tjocktröjor och längst ner gråa och blåa tjocktröjor.

 

Bakom nästa dörrar:

thumbnail_img_1908

Längst till vänster hänger mina klänningar/tunikor och blusar – ja självklart är allt FÄRGKOORDINERAT haha!

Till höger har jag ”finare” t-shirts upphängda tillsammans med kavajer. I lådorna under har jag linnen högst upp och t-shirts i lådan under.

 

Min psykolog har sagt till mig att om man har kaos inombords så har vi gärna organiserat runt omkring oss för att väga upp det hela. Make sense! Undra om jag ska skicka dessa bilder till henne, då kanske hon bokar in en akuttid till mig haha! Närdå, har det rätt lugnt med kaoset inombords nu men gillar ordning och reda 🙂

 

Nä nu måste jag byta om – dax för Body Pump! Ha en fin söndag ♥

 

Kram Kicki

 

Kommentera