VERSO ÖGONSERUM!

Ett svenskt märke som många pratar gott om är VERSO. Ett märke som lanserades 2013 och som nu säljs i 21 länder.

Såhär beskrivs märket: ”Verso Skincare är en modern och effektiv hudvård som motverkar ålderstecken tack vare det unika Retinol 8-komplexet. En svensk hudvårdsserie bevisad att ge din hud ett yngre och mer hälsosamt utseende, med förmågan att hjälpa hudcellerna att fungera som unga hudceller. Produkterna presenteras i stilrena förpackningar som förknippas med skandinavisk minimalismen och den svenska rena och hälsosamma livsstilen.”

Jag har testat en del av produkterna och dom har verkligen blivit stora favoriter, här kommer en av dom, VERSO SUPER EYE SERUM.

 

VERSO SUPER EYE SERUM

Verso Super eye serum, ögonserum, ögonkräm, kickimakeupartist.se

PRODUKTINFO: Super Eye Serum är en fuktgivande, åtstramande och utslätande ögonkräm med Retinol 8, ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektiv än standard retinol. Detta uppiggande serum är lätt i konsistensen men rik nog att mjukgöra och skydda den känsliga huden runt ögat. Formulerad med specifika aminosyror boostar den hudens kollagenproduktion och minskar tecken på åldrande. Ger ögonen ett yngre utseende och påsar, mörka ringar och fina linjer blir mindre framträdande. Reducerar mörka pigmenteringar genom att hämma melaninproduktionen.

PRIS: 649kr

 

KRAM KICKI

Kommentera