Bästa krämen till torra fötter!

Goood morgon!

Det finns bara EN kräm som verkligen råder bot på torra fötter och armbågar, detta mina vänner är en riktig ”håll käften kräm” 🙂 Ni kommer tacka mig haha! En riktig räddare i torrhetsnöden! 🙂

 

EXUVIANCE HEEL & ELBOW DRY SKIN REPAIR

Exuviance heel & Elbow dry skin repair, bästa fotkrämen, spruckna hälar, kicki makeupartist, Kickimakeupartist.se, Exuvinace

Produktinfo: En mycket effektiv kräm speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud, framför allt på utsatta områden som fötter, händer och armbågar. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare. Denna avancerade kräm innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA-syra samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr och även sprucken hud. Formulan är parfymfri och passar även den mest känsliga huden.

 

Ha en ljuvlig fredag! ♥

Kram kram!

Kommentera