Tatuera hela armen?

Hej hej!

Har precis kommit hem från ytterligare ett pass på EGO i Sundsvall eller rättare sagt två pass, körde dubbelpass idag. Det är inte klokt så jag har hållit igång dessa två veckor, har tränat nästan varje dag. Kommer verkligen prioritera träningen nu i mitt liv, dels för jag vill bli starkare men också för psykets skull. Ni vet ju att jag dippar ibland i mitt mående men träningen gör verkligen att jag håller en stabilitet i mitt mående.

Kanske ska sadla om till en träningsblogg haha, skoja bara!

Det har varit SÅ SKOJ att få träna på mitt gamla gym som hette Step in och senare Helex när jag bodde i Sundsvall. Jag bodde rakt över gatan så gymmet var mitt andra hem typ då när det begav sig 🙂 Det måste vara Sveriges trevligaste gym, så trevlig atmosfär, deltagare och personal.

Hinner med ett pass till innan jag åker hem till Stockholm på fredag. I morgon blir det 60min TABATA, exakt lika jobbigt som det låter haha!

Idag tog vi kidsen till Kulturmagasinet igen. Vi kollade på djuren, kollade på djurens bajs (väldigt roligt tycker 3-åringarna) 🙂 och vi pysslade.

kickimakeupartist.se, Kicki makeupartist, Kicki Burman, Kulturmagasinet, Kulturmagasinet Sundsvall

Skulle jag gissa så kommer Astrid tatuera hela armen den dagen hon får bestämma själv 🙂

 

thumbnail_IMG_1883

Själv har jag ingen tatuering men har däremot vant mig med att ha en prinsesskrona, undra hur det skulle uppfattas om jag kliver in på jobbet med en tiara på huvudet. Fullt normalt enligt kidsen. Elsa 5 år hade till och med sin krona OVANPÅ mössan när vi var utomhus idag hahaha.

 

Förresten har ni sett BIRD BOX på Netflix? Såå bra! 🙂 Har ni sett några bra filmer eller serier under ledigheten? Jag har plöjt en hel del 🙂

 

Kram Kicki

 

2 reaktioner på ”Tatuera hela armen?

 1. 60 minuter Tabata?! Är du galen 😉 hade ett 30 minuters Tabata pass innan nyår och tänkte mitt i passet att jag nog inte kommer uppleva 2019 🙂
  God fortsättning vilket som!

  • Hahaha, vansinne är ordet för 60min Tabata haha, testade det förra veckan, överlevde men var heeelt slut efteråt 🙂 30min är mer än nog men jag köttar på och hoppas jag står pall 🙂

   God fortsättning fina du!!

   Kram!!

Kommentera