MARC JACOBS AIR BLUSH, ROUGE, FAVORIT ROUGE, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI MAKEUPARTIST, bästa rouget

Ge kinderna lite färg! Älskar detta rouge från Marc Jacobs!

Inlägget innehåller adlink.

 

God morgon mina hjärtan!

Apropå fräschör från förra inlägget, en annan produkt som piggar upp är ju rouge! Jag har testat många olika rouge men återkommer alltid till ett, nämligen MARC JACOBS AIR BLUSH. Mina favoriter är denna som heter Lines & Last Night och den andra favoriten är Kink & Kisses. Älskar att dom är randiga så att man kan själv välja intensiteten på färgen samt att dom smälter in med huden. SÅ fina!! Använde denna på Margaret på Melodifestivalen 🙂

 

MARC JACOBS AIR BLUSH

MARC JACOBS AIR BLUSH, ROUGE, FAVORIT ROUGE, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI MAKEUPARTIST, bästa rouget

MARC JACOBS AIR BLUSH, ROUGE, FAVORIT ROUGE, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI MAKEUPARTIST, bästa rouget

MARC JACOBS AIR BLUSH, ROUGE, FAVORIT ROUGE, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI MAKEUPARTIST, bästa rouget

MARC JACOBS AIR BLUSH, ROUGE, FAVORIT ROUGE, KICKIMAKEUPARTIST, KICKI MAKEUPARTIST, bästa rouget

PRODUKTINFO: Denna tvåfärgade Air Blush klär dina kindben med en lätt färg med naturlig lyster. Den unika formulan ger en luftig textur, rik på pigment, som smälter in i din hud och ger en strålande färg som sitter länge.

De två nyanserna blandar sig med varandra, och skapar oändliga variationer, allt utifrån vad du själv har lust att skapa. Applicera och blanda tills du uppnått exakt den skräddarsydda färg just du vill ha.

DU HITTAR PRODUKTEN HÄR (ADLINK).

 

Kram kram!!

Kommentera