BEDROOM HAIR!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag vet, jag har tipsat om denna produkt förut men den är så rackarna bra att den tåls att nämnas igen 🙂

Jag använder alltid någon form av texturspray i mitt hår. Jag gillar inte den mjuka nytvättade känslan i håret MEN jag tvättar håret nästan varje dag (jag vet, jag svär i kyrkan hehe). Jag vill alltså ha ett nytvättat hår fast med beach hair textur, make sense? 🙂 Det måste dock fortfarande gå att dra fingrarna igenom håret, en del saltvattenprodukter gör håret för trassligt tycker jag.

Kevin Murphy Bedroom Hair  är en lätt och flexibel hårspray som ger glans och stadga för att skapa en rufsig textur och en ogjord look. Den ger textur och separation som håller även när du rör och formar om håret. Innehåller en trio av naturliga ingredienser gör ditt hår mjukt och följsamt med en flexibel stadga som håller hela dagen.

♥ Du hittar produkten HÄR (adlink).

 

KEVIN MURPHY BEDROOM HAIR

Kevin Murphy Bedrrom hair, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, messy hair, kickimakeupartist.seKevin Murphy Bedrrom hair, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, messy hairKevin Murphy Bedrrom hair, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, messy hair, kickimakeupartist.seKevin Murphy Bedrrom hair, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, messy hair, kickimakeupartist.se, skönhetsbloggKevin Murphy Bedrrom hair, beach hair, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, messy hair, kickimakeupartist.se, beautyblogger

 

Kram Kicki!

2 reaktioner på ”BEDROOM HAIR!

  1. Ha, ha ”svära i kyrkan” men det är väl nästan så om man tvättar håret varje dag 😉 Själv är mitt hår nästan bäst dag 2-3, så här tvättas det max 2 ggr/vecka.. Men fick en ny curler i julklapp så den måste ju testas, ska leta hos dig om värmeskydd nu 🙂
    Ha en grymt bra helg och nyår!

Kommentera