Bästa peeling till ansiktet!

God morgon!

Det finns peeling och så finns det PEELING!! Jag fullkomligt ÄLSKAR denna ansiktspeeling ifrån Exuviance och ser till att alltid ha en tub hemma!

Den kostar närmre 500kr, dyrt jag vet men det är värd varenda krona!

EXUVIANCE TRIPLE MICRODERMABRASION

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish, peeling, ansiktspeeling, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

PRODUKTINFO: Denna trippelverkande exfolierande kräm stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra hudceller och ger ny lyster till huden. Regelbunden användning ger en klarare och jämnare hud med mer spänst. Triple Microdermabrasion är mycket effektiv tack vare de tre olika verksamma och exfolierande teknologierna som kombineras: AHA (glykolsyra), papayaenzym och mikrokristaller.

Används en till två gånger i veckan beroende på behov och hudens tolerans. Ett tunt jämnt lager appliceras på fuktat ansikte. Massera mycket lätt i en cirkulär rörelse i ca 30 sekunder. Undvik området runt ögonen. Låt verka i upp till 2 minuter (upp till 1 minut för känslig hud). Skölj noga med ljummet vatten och klappa ansiktet torrt.

 

Vill ni läsa min peelingguide och få mera produkttips så kan du gör det HÄR!

 

Kram Kicki

Kommentera